۱۳۹۴ فروردین ۱۷, دوشنبه

بیانیە لوزان: یك موضوع انتخاباتی برای حزب اوباما یا بیشتر؟!


بیانیە لوزان: یك موضوع انتخاباتی برای حزب اوباما یا بیشتر؟!



"تحلیل مسائل روز از دیدگاه ارتش آ‌زاد"

ARK

با توجە بە انتخابات پیش رو و نارضایتی داخلی و خارجی در برابر سیاستهای اوباما در خارج و داخل امریكا، چنین بنظر میرسد كە این اقدام عجولانە كە ایران را در"غیاب رهبری" ایران كە در بیمارستان بسر میبرد در دام بیاندازند، یك نوع مچگیری زیركانە سیاسی آمریكا و متحدانش بحساب میاید. در حقیقت این یک نوع کمک انتخاباتی ایرانیها بە حزب اوباما بود کە هرگز خوش ندارند جمهوریخواهان جنگ طلب پا بە صحنەی کاخ سفید بگذارند و در اصل این یک نشانەی پرچم سفید برای سیاستمداران آتی کاخ سفید هم هست کە اگر احتمالا از جمهوریخواهان هم باشند حداقل راهی برای گفتگو با آنها باز شدە باشد.
در حقیقت این بیانیە با تمامی ابهاماتی کە دارد بیانگر مسائلی از این قبیل است:
اول اینكە با خاتمە دادن راند اول و شكست دادن ایران در "غیاب ولی فقیە" موضوع خاموش نمودن آتش جنگ با ایران را تا یكسال آیندە بە تعویق انداخت و این در حالیست كە ایران خودبەخود متعهد شدە است كە با گرفتن بعضی امتیازات نامعلوم، دست از مسئلە اتمی خویش بردارد.و این یک شکست دیپلوماسی مفتضحانەی سیاستمداران ایرانی بود کە در آیندە از عواقبش آگاه خواهند شد.
دوم اینكە ایران كنونی در یك جنگ یا بحران منطقەای درگیر بود و آمریكا این موضوع را بنفع خویش و انتخابات پیش روی آمریكا – با باز نمودن جبهەی جدید در یمن و تقسیم قوای ایران در چند جبهەی عراق و سوریە از یک سو و یمن از سوی دیگر -  بكار گرفت كە ایرانی كە توان جنگ در چندین میدان را داراست باید جلوی چشم آرای عمومی آمریكائیان بە مانند روسیەی دیگری مطرح شود كە میتواند حتی اهداف خویش را در داخل أمریكا مورد هدف قرار دهد و بایستی این مخاطرات را از پیش روی برداشت و این بە نفع حزب دمکرات تمام خواهد شد.
سوم اینكە ایران با دست خالی از این كنفرانس برگشت. معلوم بود كە طرفهای رقیب فشارهای كلانی را بر ایران وارد نمودەاند و امكان سقوط ایران با توجە بە پراكندگی قوا و ضعف رهبریش بسیار بیشتر از سالهای قبل بود.
بطور خلاصە میتوان گفت:  آمریكا و طرفهای رقیب با این تفاهم نامە حتی توان درك سیاسی و جرات ایران را برای مقابلە و رویارویی با جنگ احتمالی، روی میز مذاكرات نهادند كە از این امتحان طرف ایرانی سربلند بیرون نیامد و شكست خورد و این بیانگر این واقعیت است کە ایران نمیتواند دربرابر گزینەی نظامی چیزی بیشتر از صدام حسین ارائە دهد.
این غول پوشالینی كە در منطقە میتوانست هنرنمایی كند در حال مذاكرە با كهنەكارانی از كاخهای سپید و الیزە و... شكست فاحشی را متحمل شد و بقول اسرائیلیها حتی گزینەی نظامی نیز نمیتوانست احتمال حملەی بە اسرائیل و مخاطراتش را از میان بردارد كە ایران در این تعهدنامە بر عدم حملە بە اسرائیل صحە گذاشتە است.
کوتاه سخن اینکە: تحریمها برچیدە نخواهند شد. ایران بە میادین وسیعتری از جنگ کشاندە خواهد شد. با توجە بە انعقاد قرارداد با ایران در حضور روسیە و چین، امکان غنی سازی بیشتر و دستیابی بە امکانات هستەای بیشتر از این تاریخ ملغی خواهد شد. مگر اینکە از طریق گروههای مافیایی جهانی اقدام بە خرید بمب نمایند کە اینهم در این مرحلەی تاریخی منتفی خواهد بود.
موضوع آخر کە مهمترین موضوع مورد بحث خواهد بود، ایران با همکاریهای بیشمارش کە نفع اسرائیل و آمریکا را در منطقە داشتە است دیگر نمیتواند دست بە سیاه نمایی اذهان عمومی بزند و در این موضوع حتی تدابیر ولی فقیە نیز بە چالش کشیدە شد و موضوع انشقاق میان قدرتمداران ایرانی بحثی است کە این تفاهم نامە در آیندە بدنبال خواهد داشت و مبارزین واقعی را نیز تقویت خواهد نمود.

هیچ نظری موجود نیست: